Environment, Social & Governance (ESG) : inleiding tot Taxonomie, SFDR en CSRD en de laatste sustainability-gerelateerde wijzigingen aan IDD (Nl)


Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Informatie

Datum:
14 december 2022
Uur:
12:00 - 14:00
Kosten:
55,00€ – 85,00€

Locatie

Universitaire Stichting
Egmontstraat 11,
1000 Brussel

Zaal Félicien Cattier

Parking “2 Portes” – Metro: Naamsepoort

Belgïe
+ Google Maps
Telefoon:
02/545 04 00

Spreker(s)

Niels De Waele en Axel de Backer, Advocaten, Senior Associates bij Allen & Overy

Environment, Social & Governance (ESG) : inleiding tot Taxonomie, SFDR en CSRD en de laatste sustainability-gerelateerde wijzigingen aan IDD (Nl)

Il n'y a plus de places disponibles pour l'atelier.

Op woensdag 14 december 2022 om 12 uur organiseert de Vereniging der Verzekeringsjuristen haar eerstvolgende lunchcauserie.  Dit vindt plaats bij de Universitaire Stichting, in de Egmontstraat 11 te 1000 Brussel.

Het brandend actuele thema dat deze keer aan bod komt is duurzaamheid in de verzekering.

Niels De Waele en Axel de Backer, advocaten bij het kantoor Allen & Overy, zullen meer bepaald ingaan op wat ESG (Environment, Social & Governance) allemaal inhoudt. Na een inleiding over de Taxonomie, bespreken ze ook de Verordening betreffende informatieverschaffing over duurzaamheid in de financiëledienstensector (SFDR) en de nieuwe richtlijn inzake niet-financiële informatie die de ondernemingen moeten verschaffen (CSRD), zonder overigens de recentste wijzigingen aan de Verzekeringsdistributierichtlijn (IDD) te vergeten die met duurzaamheid verband houden.

 

“Deze opleiding wordt door het Instituut voor bedrijfsjuristen erkend (2 punten)”

 

Kosten leden: € 55
Kosten niet-leden: € 85

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar